vrijdag 11 september 2009

voorproefje interface WIP

Hey hazen,

Hier een voorproefje van waarmee ik bezig ben, het ingame scherm. Basis is het idee van Jorry, met hier en daar wat aanpassingen. Ik probeer zo min mogelijk op het scherm te zetten maar wel zoveel mogelijk te vertellen. Grappige uitdaging. C&C appreciated!

3 opmerkingen:

  1. Hey die stijl voor die huisjes, zoiets is het inderdaad aan het worden alleen dan nog gezelliger :D:D De avatar is een placeholder want das natuurlijk aan sonja?

    Verder vind ik hem helemaal goed, ook de bakkert (misschien nog wat variaties proberen?)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey dude, thanks for ze comment. Ja, ik ga nog wat variates proberen, ben niet helemaal tevreden over deze. Daarnaast is de avatar een placeholder, klopt. Ben benieuwd naar je huiskes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Tom, dit is wel iets wat ik in gedachte had.
    Goede, duidelijke contrasten. De boekvorm is er ook leuk in terug te vinden. Ik zie al helemaal voor me hoe je dan op bakker klikt en de bladzijde van dit menu omslaat, er in wordt gezoomd op de bakker en je opeens in de bakker staat (ofzo;). Weet alleen niet of het heel slim is om het menu gekantelt te hebben. En zorg wel voor dat de buttons waarop je kan klikken ook heel duidelijk buttons zijn. Ik ben bezig met stijltjes voor de avatar, dat gaat wel wat 'persoonlijker' ogen

    BeantwoordenVerwijderen