zondag 13 september 2009

dorp

helaas nog niet af, het schoor maa rniet op. Ik ga er meteen weer aan verder na dit gepost te hebben en morgen weer vroeg op om hem af te knallen (ik ga e rnog stoepen, planten/bomen, duiven (die ga ik misschien zelfs animeren aan toevoegen + wat detailleren voor nog pittoresquer gevoel) de speciale gebouwen heb ik wit gemaakt voor d eduidelijkheid

2 opmerkingen:

  1. Dude, ku t.

    Hahah geintje. Fokking vet man! :D Ik zou misschien wel hier en daar wat dikkere lijnen gebruiken ivm leesbaarheid voor die oudjes, maar dit is wel erg cool.

    Ik heb ook al wat andere karakters af, net gepost

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Jorry, ziet er goed uit zeg! Nice. Ik vind alleen het contrast veels te klein, het wordt erg onoverzichtelijk, vooral wanneer er huisjes achterstaan. Wat je zou kunnen doen is de huizen in de achtergrond lichter maken, en zo. Ik vind het effect erg goed, alsof je die huisjes in elkaar hebt gevouwd ofzo. De buitenkant van de huizen kunnen inderdaad wel een dikker lijntje gebruiken.
    de witte gebouwen moeten er wel veel meer uitspringen, desnoods maak je ze mosterdgeel, of geef je ze een gekleurde rand. Maar die moeten veel opvallender zijn.

    Hoop dat je hier wat mee kan! Vanavond staat er een zooitje shit vamme online. Groetjeez

    BeantwoordenVerwijderen